fbpx

У Франківську модний мережевий флешмоб: встанови правильну вивіску. ВІДЕО

Суспільство 13:32, 29.04, 2016

Мовна школа "Community", чий офіс у пам'ятці архітектури на Січових Стрільців, встановила вивіску, яка відповідає міському Положенню "Про порядок розміщення вивісок" та Візуальному стилю Івано-Франківська, а також демонтувала рекламну конструкцію на балконі.Фірма кинула виклик своїм сусідам - закликає зробити так само.

"Ми закликаємо всі бізнеси, які знаходяться в будинку на вул. Січових Стрільців, 10 (а це пам’ятка архітектури місцевого значення кінця XIX століття під номером 353-іф), зробити те саме. Кожна демонтована рекламна поверхня в місті – це маленький крок до зустрічі Івано-Франківська з іванофранківцями",  йдеться на сторінці "Community" мовна школа

Так, фірма кинула виклик своїм: Кий Авіа Івано-ФранківськПаб БібліотекаProTranslate, Amway, Оперативній поліграфії "Даурія" та іншим.

"Нова тема  ‪#‎signboard_challange. Білити бордюри до Великодня м це вчорашній день. Сучасні люди обирають демонтаж реклами!"  підтримав ініціативу у Фейсбуці франківський архітектор Андрій Назаренко.

Нагадаємо, франківські комунальники "оголосили війну" зовнішній рекламі – демонтаж починають з вулиці Мазепи.

Приклади правильних та естетичних вивісок і табличок, яких все більше з'являється в Івано-Франківську, недавно опублікувала платформа "Тепле місто" .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: