fbpx

У франківчанки, яка третій день святкує день народження кума, правоохоронці забрали двох дітей. ФОТО

Суспільство 18:41, 29.01, 2018

Працівники ювенальної превенції Прикарпаття застали у квартирі, яку винаймає 20-річна жінка, двох дітей брудними й голодними і доправили їх до лікарні.

"Ця 20-річна мешканка Івано-Франківська – мама двох хлопчиків, одному з яких нещодавно виповнилося 2 роки, а іншому  лише 2 місяці. Проте молода жінка не надто переймається доглядом за ними. У помешканні, яке винаймає сім’я, працівники поліції сьогодні застали дітей брудними і голодними (старший хлопчик їв чіпси, до яких зміг дотягнутися на столі, бо нічого іншого в оселі не було). Тим часом мама, за її словами, вже третій день святкує день народження кума  за висновками медиків, у крові жінки сьогодні виявлено 1,20 (!) проміле алкоголю", — йдеться на сторінці Ювенальної Превенції Прикарпаття у Фейсбуці.

Працівники поліції доправили дітей до лікарні, а жінку притягнуто до адміністративної відповідальності. У поліції зазначають, що жінка не вперше потрапила у поле зору правоохоронців через недбале ставлення до дітей. Якщо вона не зміниться, то має реальні шанси позбутися батьківських прав.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: