fbpx

У франківській галереї ЧЕЧ демонструють виставку, яка відкриває сенс тиші. ФОТО, ВІДЕО

Культура 10:52, 17.12, 2018

Відкриття виставки живопису та інсталяції Івана Винарчика "Тиша" відбулося у франківській арт-галереї ЧЕЧ Центру сучасного мистецтва.

Відвідувач виставки художник Орест Заборський каже, що картини на виставці відображають підсвідоме людини, її приховані відчуття.

“Душевні переживання сьогоднішнього часу – а сьогоднішній час тяжкий. Художники, творці, митці, вони відчувають це гостріше. І молодше покоління художників відчуває ще гостріше, ніж старше. Виставка дуже цікава”, – відгукнувся Заборський. 

Автор експозиції, львівський художник Іван Винарчик каже, що роботи – це спроба переосмислити історичні та особистісні трансформації. 

“Важливо, коли людина сприймає проекції подій і знаходить їм продовження у своєму світовідчутті. Це також і про те, що людина часто губить своє “я” і, знаходячись у порожнечі підсвідомого, – в тиші, – віднаходить свою оновлену особистість”, – розповідає автор. 

Також на виставці, інформує ТРК Карпати, Іван Винарчик представив франківцям свою поезію – у нього нещодавно вийшла збірка. 

 

Виставка триває до 29 грудня.

Фото – Анатолій Звіжинський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: