fbpx

У франківській лікарні доглядають іще одну покинуту дівчинку – Діанку

Суспільство 16:51, 29.07, 2017

У соматичному відділенні Івано-Франківської міської лікарні, що на вулиці Чорновола, живуть двоє маленьких діток, яких покинули батьки.

КУРС писав, що іванофранківці уже півроку відвідують маленьку Юстинку, яку в лікарні покинули батьки. Дівчинці зараз 11 місяців, вона чекає в лікарні вирішення своє долі – суду про позбавлення батьківських прав. 

Та, як вивилося, у тому ж самому соматичному відділенні №2, що на третьому поверсі міської лікарні, є ще одна покинута дівчинка – Діана. 

"Сьогодні написали, що в тому ж відділенні у дитячій лікарні на Чорновола є ще одна дівчинка, яку не провідують батьки,  Діанка (1,5 рочки). Соматичне відділення на 2-му поверсі, 23 палата. Хто йтиме до Юстинки, прошу провідати і Діанку теж",  звернулася до спільноти в мережі франківчанка Наталя Виксюк.

Пост про допомогу Юстинці, що його вчора опублікували у Фейсбук небайдужі франківці, зібрав для дівчинки багато допомоги. 

"На сьогодні відвідувачів у Юстинки було багато, що дуже приємно, щиро дякую. Багато на один день теж не дуже добре, бо медперсонал дратується. Тому пропоную провідувати раз чи двічі на день, скласти черговість, хто коли може. Черговість і що потрібно дітям, обговорюєм у чаті, хто хоче, щоб його додали до розмови, робіть позначку (+) в коментарях, додамо вас", – пояснила, як приєднатися до команди волонтерів, що взяли під опіку покинутих дітей, Наталя Виксюк. 

"Була сьогодні… Така класна дитинка… Побавила трохи, аж не хотіла йти від неї. На разі дитина має і їжу, і одяг, і памперси, бо добрі люди наносили. Суміші пачок 4 бачила, і баночки, і каші… Сама принесла суміш, м'ясні пюре і банан. Додавайте і мене в ту групу чергувань", – відгукнулася Меланія Котик. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: