fbpx

У франківській мерії закликають підприємців активніше брати участь у тендерах

Суспільство 09:34, 10.06, 2017

В Івано-Франківську деякі конкурси з ремонту міських вулиць провалилися, оскільки не було жодних претендентів на виконання цих робіт. Про це повідомили у департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

Така ж ситуація в освітній сфері, кажуть у фінуправлінні. Деякі тендери щодо ремонту навчальних та відпочинкових закладів для школярів проводилися по декілька разів. Проте вони досі не увінчалися успіхом, інформує ТРК "Вежа".

Якщо учасники не зголошуються навіть за третім разом, замовник відповідно до встановленої процедури електронних закупівель може самотужки укладати договір про виконання робіт. Наразі 14 профільних управлінь МВК виступають розпорядниками бюджетних коштів. За перше півріччя вони провели конкурси на суму 170 мільйонів гривень. Чимало грошей вдалося заощадити завдяки системі "Prozzoro". Серед лідерів традиційно виступає житлово-комунальна сфера.

В Івано-Франківській мерії закликають підприємців долучатися до благоустрою міських об’єктів. Система електронних закупівель "Prozzoro" автоматично визначає найкращі пропозиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: