fbpx

У франківській школі №2 з'явиться спортзал

Суспільство 19:26, 19.03, 2019

Тривалий час в Івано-Франківській ЗОШ №2, що на вул. Дорошенка, уроки фізкультури відбувались в актовій залі. Спеціального приміщення для спортивних занять в закладі не було. Тепер тут взялись облаштовувати спортивний зал, де уроки фізкультури проходитимуть в належних умовах.

Директор ЗОШ №2 Володимир Засідко розповів, що під спортзалу реконструюють колишнє приміщення басейну, яке майже 10 років стояло закинутим. Для учнів його школи спортивна кімната  це не забаганка, а гостра необхідність. Бо заняття фізкультурою в кімнаті близько 20 кв. метрів зводились нанівець. Директор сподівається, що всі роботи вдасться завершити до 1 вересня, аби в новому навчальному році діти мали нормальний спортзал, передає прес-служба міського голови.

"Це перший великий об’єкт департаменту освіти в 2019 році. У лютому приступали до виконання, вирішували всі проектні та фінансові питання, аби зараз вийти на хороші темпи робіт. Тут має бути нова каналізація, спеціальна підлога, освітлення, підсобні приміщення, роздягальні, прохід до спортзали. Словом, все, що потрібно для належного проведення уроків фізкультури", – зазначив керівник департаменту освіти Ігор Максимчук.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив:

"Дуже приємно реалізувати амбітні плани. Наприклад, нам за досить короткий час вдалось збудувати спортзалу в школі №16, бо раніше про це лишень говорили. Так ми поступово змінюємо місто на краще. От в сусідній школі №28 ми рік тому також відкрили спортзалу і майданчик просто неба. І пан Засідко тоді вболівав за свою школу, щоб і тут були належні умови. Врешті взялись і за цей спортзал, бо дуже треба!"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: