fbpx

У франківського аеропорту можуть забрати авіаційний сертифікат через малу кількість авіаперевізників

Суспільство 10:14, 26.07, 2016

У аеропортів Івано-Франківська, Дніпра та Запоріжжя можуть відкликати авіаційні сертифікати через низьку кількість авіаперевізників.

Про це в інтерв’ю ЕП заявив Міністр інфраструктури Володимир Омелян

"Мене турбує в останній місяць дивна поведінка окремих аеропортів. Це Івано-Франківськ, Дніпро і Запоріжжя. В моєму баченні аеропорти повинні бути зацікавлені отримати максимальну кількість авіаперевізників. З ними ми провели останню нараду, і якщо ситуація не покращиться, ми будемо просто роздивлятися можливість відкликання авіаційних сертифікатів для цих аеропортів", – зазначив міністр.

Омелян похвалив аеропорти Рівного, Житомира, Херсона та Чернівців.

"Радує також те, що у нас кожного другого-третього тижня нізвідки з'являється якийсь маленький регіональний аеропорт, про існування якого більшість мешканців України навіть не підозрювали",  сказав міністр.

Як повідомляв КУРС, у квітні франківський аеропорт письмово повідомив компанію Turkish Airlines про тимчасове припинення співпраці з компанією начебто через ремонт злітно-посадкової смуги. При цьому літаки компанії МАУ паеропорт продовжував приймати. Згодом Turkish Airlines відновила авіарейси з Франківська. Нагадаємо, франківський аеропорт перебуває у концесії ТОВ "Скорзонера", що, як і МАУ, контролюється групою Приват Ігоря Коломойського. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: