fbpx

У франківському Муніципальному центрі дозвілля ремонтують спортзал

Спорт 07:46, 29.01, 2019

В Муніципальному центрі дозвілля на Набережній працюють не лише естрадні, але й спортивні секції. Тут для дітей діють секції з міні-футболу, баскетболу, волейболу. А також волейболом займається чоловічий клуб "Будівельник". Для цього в закладі функціонує спортивна зала.

Однак, як розповіла директорка МЦД Леся Муравйова, приміщення спортзали було в занедбаному стані. Адже ремонту в цих стінах не було ще з 1998 року. Тому цьогоріч вирішили виправити ситуацію та капітально відремонтувати приміщення. Роботи почали місяць тому і за стільки ж часу планують завершити, інформує прес-служба МВК.

Тут укріпили балкон для глядачів, постелили спеціальний лінолеум, відновлять стіни, замінять усі 11 дверей. Також у проекті – заміна мереж електропостачання, світильників на ледівські, окремі жіноча та чоловіча роздягальня з санвузлами й душовими, суддівська та інвентарна кімната, нові баскетбольні щитки, футбольні ворота, розмітка.

Раніше ця спортивна зала приймала чимало змагань різного рівня. Після капремонту приміщення таку практику планують відновити.

"В Івано-Франківську відбувається чимало спортивних змагань, а закладів, які можуть їх примати, не так багато. Тому вирішили зробити цю спортзалу, і таких потрібно якомога більше. В планах облаштування спорткомплексу "Електрон" та спортзали в "Теплокомуненерго". Гарна тренувальна база й мережа спортзалів лиш додасть хороших спортивних результатів", – зауважив міський голова Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: