fbpx

У франківському ресторані масово отруїлися весільні гості

Суспільство 11:29, 12.09, 2017

У суботу, 9 вересня, в ресторані "Голден-Тайм" (м. Івано-Франківськ) відбулось весілля, після якого занедужало 14 чоловік.

Про це інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Станом на 10 годину 12 вересня 2017 року з харчовим отруєнням госпіталізовано 14 осіб, з них – 1 дитина; 3 осіб лікуються амбулаторно вдома. Всім хворим виставлено діагноз "гострий гастроентероколіт середньої важкості".

Частину страв для весілля готували кухарі ресторану, а деякі харчові продукти завезли замовники. З них було сервіровано "Козацький стіл", "Рибний стіл", "Candy bar", солодкий стіл, бар з алкогольними напоями та мінеральною водою.

Адміністрація закладу не проконтролювала якість харчових продуктів, які довезли організатори весілля.

З метою проведення розслідування випадку цього харчового отруєння спеціалісти управління Держпродспоживслужби 11 вересня провели опитування хворих та санітарно-гігієнічне обстеження ресторану "Голден-Тайм". Під час розслідування відібрано 4 зразки харчових продуктів, 20 змивів та 1 проба води на патологічну флору.

За результатами обстеження адміністрації закладу направлено розпорядження про тимчасове припинення роботи ресторану на 10 днів до закінчення епідрозслідування. Матеріали щодо цього випадку подані до правоохоронних органів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: