fbpx

У франківському СІЗО провели день відкритих дверей. ФОТО

Суспільство 23:52, 12.04, 2016

9 квітня в Івано-Франківській установі виконання покарань (№ 12) відбувся День відкритих дверей. Так пенітенціарії показують громадськості відкритість пенітенціарної служби, а франківці можуть побачити буденне життя рідних та близьких людей в установі.

Відвідувачів зустрічав заступник начальника установи Іван Гурик. Він розповів про умови тримання засуджених, ознайомив із розпорядком дня, за яким живуть засуджені, умовами праці та надання медичної допомоги, проведенням виховних та освітніх програм.

Родичі засуджених оглянули спальні приміщення, кімнати для прийому їжі, зал для занять спортом, робочі місця, де працюють засуджені, та кімнати культурно-масової роботи. Побували і у молитовній кімнаті установи, де засуджені мають можливість у вихідні та релігійні свята відвідати службу Божу та спілкуватися зі священиками. 

Також гостям показали харчоблок та пекарню, де засуджені самі випікають хліб.

В установі, за словами родичів, адміністрація створила нормальні умови для тримання засуджених без шкоди їхньому здоров’ю та сприяння їх виправленню і поверненню до повноцінного життя після відбування покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: