fbpx

У франківському ЦНАПі запевняють, що паспорти видають без затримок

Суспільство 14:59, 30.08, 2018

Станом на 30 серпня Івано-Франківський Центр надання адміністративних послуг оформив майже 20 тисяч закордонних паспортів та 1500 ID-карток.

У ЦНАПі уже більше ніж рік займаються оформленням біометричних документів: паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта для виїзду за кордон, пише Бліц-інфо.
 
Начальник Центру надання адміністративних послуг Богдан Питель розповів, що у пріоритеті ЦНАПу виготовлення документів франківцям, особливо дітям від 14 років.

"Ми надаємо пріоритет франківцям, бо фінансуємось і працюємо за рахунок міської ради, навіть те саме обладнання ми придбали за кошти міського бюджету. Відповідно дітям оформлення ID-карток безкоштовне. Приймаємо позачергово", – наголошує Богдан Питель.

За словами Пителя, людина має право зареєструватись на прийом подачі документів двома способами. Перший – звернутись до центру з паспортом та отримати відповідний талон. Другий  реєстрація онлайн.

"На даний час немає жодних затримок. У нас працює система попереднього запису. Зранку нема ні черг, ні перекличок. А на сайті зараз можна без проблем зареєструватись на вересень. Вибрати конкретний день та годину, видрукувати талон або сфотографувати його і прийти в ЦНАП. До речі, дуже багато людей звертаються до нас з інших міст та районів",  зазначає посадовець.

Крім того, реєстрація на подачу документів відбувається і в приміщенні ЦНАПу, зареєструватись можна на жовтень-листопад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: