fbpx

У Франківську 21-річний хлопець вночі пограбував двох лікарок

Суспільство 13:09, 20.03, 2018

Правоохоронці встановили особу грабіжника. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець, який уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

До поліції звернулася 62-річна місцева мешканка із повідомленням про те, що, повертаючись ввечері додому, на одній із вулиць Івано-Франківська до неї підбіг невідомий чоловік і силоміць вихопив  із рук сумочку, в якій були гаманець з грошима в сумі 100 грн, мобільний телефон "Нокіа", лікарська печатка та фонендоскоп (прилад для вислуховування шумів внутрішніх органів: легенів, серця, судин тощо). Грабіжник з місця події втік.

Коли поліція затримала хлопця, він у скоєному зізнався та повідомив, що крадену сумку одразу ж викинув, гроші витратив на власні потреби, а мобільний телефон правоохоронці вилучили у нього та повернули власниці.

Крім того, в ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність чоловіка до вчинення  напередодні ще одного грабежу. Підозрюваний таким же способом поцупив в 63-річної місцевої мешканки сумочку з грошима, мобільним телефоном та лікарською печаткою.

За дивним збігом обставин жертвами нічного грабіжника стали медпрацівники, які йшли після роботи додому.

За цими фактами  розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: