fbpx

У Франківську 300 учасників фестивалю "Open Dance Day" виконають спільний танець

Суспільство 07:45, 26.04, 2017

29 та 30 квітня в Івано-Франківськ відбудеться танцювальний фестиваль "Open Dance Day" 2017», приурочений Міжнародному дню танцю. У дводенній програмі фігурують яскраві події: танцювальний перформанс та батли.

Метою організаторів є об’єднання не тільки місцевих танцівників, але і танцівників з усієї країни, пише ТРК "Вежа".

"Наш захід унікальний тим, що всі провідні школи Івано-Франківська об’єднаються задля того, щоб вразити глядачів невеликим, але дійсно енергійним танцювальним перформансом. Ми вважаємо, що для нашого міста дуже важливо те, що всі танцювальні школи попри конкуренцію, разом продемонструють велике танцювальне дійство", – каже співорганізатор фестивалю Юлія Гулян.

Захід відбудеться на площі Фортечної галереї "Бастіон" 29 квітня о 17:00. До перформансу задіяно близько 300 учасників, це студенти різних танцювальних шкіл. Розпочнеться захід виступами-візитівками кожної школи, після чого всі учасники танцюватимуть загальний танець, який складався хореографами різних шкіл. Далі запланований невеликий концерт, де будуть залучені не тільки учасники перформансу, але й інші школи, які виявили бажання взяти участь у танцювальному концерті. Опісля концертної частини, відбудеться танцювальний "джем", де кожен бажаючий зможе приєднатися до танців.

"Насправді, ми довго думали над тим, яку пісню обрати. Врешті-решт, зупинилися на тому, що трек повинен бути саме українською мовою, оскільки ми франківці і пропагуємо патріотизм. Ми зупинилися на пісні гурту "Сальто Назад" – "О, Мамо". Це динамічна пісня, гадаю, вона чудово підкреслить дух заходу", — розповіла Юлія.

 30 квітня зранку відбудуться батли "Mad About Dance". На ці батли приїдуть учасники з різних міст. Всі охочі можуть взяти участь у змаганні, як професіонали, так і танцівники-аматори. Будуть учасники з Києва, Львова, Тернополя, Черкас, а також гості з Півдня. Будуть різні танцювальні категорії. Кожен з танцівників готує свій вихід, тобто свій раунд. Учасник бореться за власну перемогу протягом хвилини.
  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: