fbpx

Півсотні франківців прийшли на будмайданчик, щоб припинити незаконне будівництво на березі Бистриці. ФОТО

Суспільство 17:11, 15.12, 2015

Іванофранківці вимагають від забудовника зупинити незаконне, на їхню думку, будівництво багатоповерхівки в урочищі Рінь поблизу села Угорники.

Громадські активісти з мешканцями навколишніх будинків вимагають від ТОВ "Філ-Буд" зупинити будівництво так званого "Навчально-виховного комплексу інноваційної освіти".

Проект забудови передбачає будівництво дев'ятиповерхового житлового будинку, на першому поверсі якого розмістять дитячий садок (схоже, він і вважається отим "комплексом").

Депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов зачитав представникам забудовника нинішнє рішення Івано-Франківського міського виконавчого комітету про скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Забудовники, натомість, продемонстрували активістам дозвільні документи на будівництво та запевнили, що діють згідно з отриманими дозволами.

Після погроз місцевих мешканців залишитись ночувати на будівельному майданчику забудовники пішли на поступки активістам та погодились припинити будівництво, поки не з'ясуються питання стосовно його законності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: