fbpx

У Франківську асоціація учасників АТО відмовилася від безкоштовних квитків на виступ "Кварталу-95"

Суспільство 16:18, 16.02, 2019

Івано-Франківській міській асоціації пропонували дві сотні безкоштовних квитків на виступ "Кварталу-95" за участю кандидата у Президенти Володимира Зеленського.

Шоумен і кандидат у Президенти Володимир Зеленський приїхав до Івано-Франківська 10 лютого разом з командою студії "Квартал-95" у межах усеукраїнського туру.

Традиційно перед платним концертом "кварталівці" влаштували благодійний показ свого шоу. Цікаво, що, крім "Кварталу-95", Україною гастролює "Ліга сміху", під час виступів якої транслюють агітаційні ролики Зеленського.

Квитки розповсюджували, зокрема, і серед місцевих атовців. Заступник голови правління Івано-Франківської міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв у коментарі Руху ЧЕСНО повідомив, що в асоціації відмовилися від двох сотень запропонованих безкоштовних квитків на виступ "Кварталу-95" у зв’язку з політичним забарвленням лідера проекту та його висміюванням української мови, культури та держави загалом. Попри це, зал міського драматичного театру, що вміщує понад півтисячі осіб, був заповненим, інформує Рух "ЧЕСНО".

Перед глядачами Зеленський заявив, що під час вечора не буде жодної агітації, а після виступу "кварталівців" ще раз наголосив, що це шоу не задля самопіару. Утім, програма розважального заходу була насичена політичними жартами, що висміювали реальних опонентів Зеленського.

Коли закінчився платний концерт, який відбувся одразу після благодійного, на сайті обласного управління поліції з’явилася інформація про мінування зали, де виступав "Квартал-95". Повідомлення про це правоохоронці отримали під час початку й завершення шоу, однак глядачів не евакуювали. Згодом у поліції заявили, що спіймали "псевдомінера". Ним виявився 20-річний місцевий житель.

Наразі про політичне замовлення спроби зірвати виступ "кварталівців" офіційно не йдеться, адже, як зазначили у прес-службі поліції, юнак мотивів свого вчинку не пояснює.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: