fbpx

У Франківську безробітних, учасників АТО і переселенців безкоштовно вчитимуть розробці комп'ютерних ігор

Суспільство 08:18, 25.01, 2018

Безкоштовні курси з основ та технологій розробки комп'ютерних ігор триватимуть два місяці на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Навчання відбуватиметься у рамках проекту Європейського Союзу  GameHub "Співробітництво між університетами та підприємствами у сфері гральної індустрії в Україні".

Мета проекту GameHub – забезпечити можливість працевлаштування та самоствердження випускників ВНЗ, непрацевлаштованих інженерів, а також ветеранів Антитерористичної операції (АТО) в Україні через забезпечення їх знаннями та навичками, які вимагає цифрова гральна індустрія (ГІ), яка має широкий мережевий вплив на світову галузь економіки. Гральна індустрія, що базується на віртуальному робочому підході, дозволяє розвивати високотехнологічну сферу і таким чином валовий внутрішній продукт без великих інвестицій.

Програмою курсу передбачені наступні теми:

1. Проектний менеджмент в ігровій індустрії

2. Створення звукового та музичного супроводу для комп’ютерних ігор

3. Основи розробки комп’ютерних ігор

4. Технології розробки комп’ютерних ігор

Презентація проекту для охочих взяти у ньому участь відбудеться 2 лютого об 11 годині в аудиторії 318 центрального корпусу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (вхід з вулиці Чорновола).

Детальніше про проект читайте за посиланням>>

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: