fbpx

Священики з мером і депутатами освятили хрест на скандальній ділянці поблизу міського озера. ФОТО

Суспільство 16:25, 27.12, 2018

За участі духовенства та міської влади івано-Франківська на розі вулиць Південний Бульвар – Гурика встановили хрест: так Руслан Марцінків і депутати від "Свободи" намагаються захистити ділянку від забудовника. Це єдиний випадок, коли мерія демонструє жорстку позицію щодо забудови довкола міського озера, до цього на всі попередні незаконні забудови влада закривала очі або ж реагувала зовсім мляво.

Представники духовенства освятили хрест і повідомили, що з Різдва тут стоятиме капличка Святого Духа.

Нагадаємо, сьогодні біля озера міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом із депутатами міськради та Муніципальною вартою встановили намет, щоб не допустити до ділянки забудовника – підприємця Костянтина Бородайка.

Після того виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради прийняв рішення надати дозвіл Івано-Франківській УПЦ КП на будівництво каплички на земельній ділянці площею 4 га на вулиці Південний бульвар.

Зазначимо, історія із цією земельною ділянкою триває з початку 2000-х років. А нещодавно міська рада змушена була відкласти затвердження нового генерального плану міста на невизначений термін через позов фірми "Розважально-відпочинковий центр "Гаразд" Костянтина Бородайка. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: