fbpx

У Франківську будуть преміювати муніципалів, які спіймають людей, що викидають у контейнери листя і гілля

Суспільство 09:12, 06.11, 2018

Міський голова Івано-Франківська пообіцяв муніципальним вартовим та інспекторам з благоустрою премію у розмірі окладу, якщо вони спіймають підрядників, які викидають листя на контейнерні майданчики.

Заступник директора ПрАТ "Автотранспортне підприємство-0928" Ірина Ружицька на оперативній нараді у міського голови поскаржилася на недобросовісних підрядників, які викидають опале листя та гілля на контейнерні майданчики.

Вона зазначила, що підрядні організації, які обслуговують прибудинкові території, масово скидають таке сміття на майданчики, хоча це і заборонено правилами благоустрою. За її словами, порушників штрафувати підприємство не може, оскільки практично усі працівники задіяні у вивозі сміття.

"Кожного дня з контейнерих майданчиків ми вивозимо близько 45 тонн ТПВ. У мене 82 працівники, які задіяні на вивіз ТПВ, і два інспектори, які не встигають нічого зробити. Складання одного протоколу у працівника займає півдня",  сказала Ружицька.

Міський голова Руслан Марцінків доручив "Муніципальній варті" та інспекції благоустрою вирішити цю проблему. Інспектори мають прослідкувати, хто викидає листя, та оштрафувати порушників. Тому, хто зловить порушника, Марцінків пообіцяв премію в розмірі окладу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: