fbpx

У Франківську чоловік обікрав авто, підібравши до нього ключ

Суспільство 08:11, 12.11, 2016

Працівники карного розшуку Івано-Франківського відділу поліції викрили зловмисника, який обікрав припаркований автомобіль марки ВАЗ 2105.

31-літній безробітний викрав з машини домкрат, насос, набір гайкових ключів, щоб продати та підзаробити, повідомляють у прес-службі ГУНП в області.

8 жовтня на пульт "102" чергової частини місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 33-річного власника автотранспорту про крадіжку. Мешканець Івано-Франківська розповів, що припаркував свій автомобіль, а сам пішов у справах. Коли повернувся, то виявив відчинений автомобіль та крадіжку вказаного автомобільного інвентарю.

На місці події правоохоронці зафіксували крадіжку та розпочали пошуки злодія. В результаті вжитих заходів встановили його особу. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, який шляхом підбору ключа проник до салону автомобіля, звідки і вчинив крадіжку.

Відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: