fbpx

У Франківську чоловік затримав злодія, який хотів обікрасти його

Суспільство 14:59, 31.10, 2016

Раніше судимий чоловік посеред ночі проник у гараж іванофранківця, звідки викрав дві шини до автомобіля.

Правоохоронці, які оперативно прибули на місце події, стосовно зухвалого зловмисника розпочали кримінальне провадження, повідомляється на сайті ГУНП в області.

Із заявою про скоєння злочину до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 44-річний франківчанин. Чоловік повідомив правоохоронцям, що вночі почув, як щось гримнуло в його гаражі.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи та спільно із заявником затримали зловмисника.

Як було встановлено, 29 жовтня близько опівночі 29-річний місцевий житель, пошкодивши скобу на воротах, проник на територію подвір'я, після чого, відваживши дерев'яний щит в гаражному приміщенні, проник туди та викрав дві автомобільні шини. Проте винести викрадене не вдалося, оскільки злодія на гарячому виявив господар і затримав до приїзду поліцейських.

Зловмисник раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Наразі йому оголошено про підозру вчинення злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Крім цього, правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: