fbpx

У Франківську чиновники проінспектували обласний перинатальний центр. ФОТО

Суспільство 17:27, 27.01, 2016

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб, заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Галина Карп та очільник департаменту охорони здоров'я ОДА Мирон Матейко відвідали Івано-Франківський обласний перинатальний центр.

Посадовці оглянули умови перебування пацієнтів в установі та стан матеріально-технічного забезпечення закладу, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

“Ми побачили ряд проблем, які потребують вирішення. Наразі будемо більш глибоко вивчати проблеми перинатального центру, визначимо пріоритети і тільки після цього приймемо відповідні рішення”, – зазначив Сергій Басараб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франківчанка показала, в яких умовах народжують в обласному пологовому

За словами працівників та пацієнтів закладу, серед найбільших проблем варто відзначити потребу в заміні вікон у приміщеннях та у капітальному ремонті дородових палат.

“Тут ситуація не так в потребі енергозбереження, як у стані здоров’я новонароджених діток і їхніх матерів. Пацієнти повинні перебувати у нормальних умовах”, – наголосив Ярослав Паранюк.

Раніше, головний медик області Мирон Матейко заявив, що не бачить сенсу вкладати гроші у ремонт старого перинатального центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: