fbpx

У Франківську демонтують незаконні гаражі

Суспільство 13:03, 05.02, 2016

5 лютого на вулиці Сніжній, що поблизу поліклініки №2 на Довгій, івано-франківські комунальники за підтримки поліції та нової патрульної поліції взялися за демонтаж восьми незаконних гаражів.

Ці споруди вже не один рік стоять на зеленій зоні без будь-яких дозволів. Як розповів директор Департаменту комунального господарства Михайло Смушак, влада міста неодноразово попереджала власників про незаконні дії, але реакція була млявою – з десяти незаконних гаражів у цьому місці люди демонтували лише два, пише Галка.

Тож нині на вказану адресу прибули працівники різних комунальних служб з належною технікою для знесення споруд. Перший гараж демонтували без особливих проблем – комунальники самі викотили з нього старенький "Москвич", а в будці нічого іншого не було – тож краном погрузили споруду на тягач, який під час руху супроводжує патрульна поліція.

З наступним виникли проблеми – у гаражі були газові балони та багато майна. Треба усе це віддати на зберігання.

"Гаражі будуть відвезені на територію КП "Міськсвітло", потім якщо власники знайдуться, захочуть забрати своє майно, будуть змушені компенсувати усі збитки, бо люди працюють, є техніка, час затрачається. Роботу тут організовують нові керівники нової інспекції з благоустрою, яка на повну силу працюватиме з першого квітня", – каже Смушак.

За словами Смушака, в місті нині є близько 40 об’єктів для демонтажу, з якими неефективно боролася стара інспекція з благоустрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: