fbpx

У Франківську дітей запрошують на безкоштовне вивчення англійської та польської мов

Суспільство 09:05, 14.05, 2016

БО “БФ Дотик ангела” – організація, яка допомагає дитячим притулкам, дітям з малозабезпечених сімей, дітям учасників АТО, дітям переселенців – спільно з Міською централізованою бібліотечною системою, школою іноземних мов “APPLE”, лінгвістично-освітнім центром "Prima Lingua" розпочинає безкоштовні курси з вивчення англійської та польської мови.

Окрім цього, фітнес-студія "Адам і Єва" запрошує діток на дитячий фітнес і в соляну кімнату для оздоровлення. Запрошуються франківські діти із малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, діти переселенців.
Вікова категорія: 
– для вивчення іноземних мов: від 10 до 14 р.;
– для дитячого фітнесу: до 15 р.;
– для соляних кімнат – до 18 р.
Детальну інформацію  можна уточнити за номером: (068) 66 13 13 4  Олександр.

"Протягом останніх двох років роботи ми підтримували діток продуктами харчування, одягом, ліками, засобами гігієни та іншими необхідними речами. Але з часом прийшло розуміння, що цього недостатньо, адже коли дітки підростуть, покинуть притулок або дім, їм доведеться самостійно здобувати освіту, шукати роботу, оплачувати житло. Саме тому у нас виникла ідея створити благодійний проект, який би хоч трохи допоміг їхньому майбутньому",  написала у Фейсбуці волонтерка Віра Гаврильців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: