fbpx

У Франківську діти стають ближчими до ІТ. ФОТО

Стиль життя 18:55, 21.04, 2016

Студенти Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького разом зі співорганізатором конференції "IT Rally" та спеціалістом у сфері освітніх технологій Іваном Дячишином організували благодійну акцію "Діти ближче до ІТ".

Акція пройшла у рамках конференції "IT Rally Starters", яка присвячена розвитку та популяризації інформаційних технологій.

"IT Rally Starters" – це конференція для початківців та ІТ-студентів, для тих людей, які прагнуть дізнатися про те, як стати ІТ-шником. 

Конференція відбулася 16 квітня за підтримки найбільших ІТ-компаній Івано-Франківська: SoftServe, Eleks, Webmil, COAX Software, Letzgro, Insilico Soft, [bvblogic], CoreValue та Івано-Франківського ІТ Кластеру, а також Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького.

Відтак, у студентів Університету ім. Короля Данила Галицького та Івана Дячишина виникла ідея ознайомити з останніми тенденціями ІТ-галузі не тільки студентів, а й дітей.

Протягом дня студенти-волонтери завітали до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Угорницької школи-інтернату для дітей-сиріт не лише з багажем знань про ІТ-галузь, а й зі смачними подарунками.

Студенти мали змогу поспілкуватись з вихованцями інтернату як на ІТ-теми і професії в галузі, так і на особисті, поласувати смаколиками, організувати спільну фотосесію, отримати позитивні емоції та побачити щирі посмішки дітей.

"Ніщо так не приносить задоволення, як поєднання роботи з приємними речами, а особливо коли ці речі стосуються дітей. Діти – це квіти нашого життя, і ми з Вами завжди повинні їм відкривати двері для чогось нового, не тільки для пізнання світу, а й в першу чергу для пізнання самого себе", – розповідають студенти вузу.

Наразі студенти університету спільно з організаторами IT Rally мають на меті й надалі організовувати таку акцію, знайомити дітей-сиріт з ІТ-професією та частувати їх смачними вироби, серед яких і зроблені власноруч.

Наступна благодійна акція "Діти ближче до ІТ" буде проводитися після міжнародної конференції "IT Rally Unicorn", яка відбудеться 14 травня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: