fbpx

У Франківську для водіїв КП "Електроавтотранс" облаштують безкоштовний хостел

Суспільство 12:09, 14.03, 2018

Для водіїв КП "Електроавтотранс" планують виділити третій поверх готелю "Бандерштадт". Після проведення капітального ремонту та придбання меблів приступлять до розселення.

Такі плани анонсував міський голова Руслан Марцінків.

Готель "Бандерштадт" перебуває на балансі КП "МІУК", кошти для реконструкції третього поверху закладені у міському бюджеті.

Директор КП "МІУК" Мирон Джус пояснив, що наразі УКБ працює над проектом.

"Процедура звична: на Прозорро оголошується конкурс. Потім переможець приступить до виконання робіт з капітального ремонту. Також потрібно закупити меблі. Сподіваємося, що вже до кінця року можна буде розпочати поселення", – прокоментував Джус.

Директор КП "Електроавтотранс" Віталій Голутяк назвав такий крок необхідністю.

"Насправді робочий графік водіїв комунального транспорту розпочинається о 5 ранку. Деякі працівники, що проживають поза межами міста, просто не мають змоги добратися на роботу у такий час. Тому зможуть скористатися послугою хостелу", – пояснив Віталій Голутяк.

Для того, щоб реалізувати такий крок, між КП "ЕАТ" та КП "МІУК" укладуть договір. А всі витрати, що стосуються обслуговування кімнат, візьме на себе "Електроавтотранс".

Нагадаємо, на КП "Електроавтотранс" чи не найбільшою проблемою є нестача водіїв. Їх запрошують на роботу на зарплату від 7 до 12 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: