fbpx

У Франківську до руху на підтримку патрульних долучилися хлібокомбінат, іграшковий магазин та дві кав’ярні. ФОТО

Суспільство 08:37, 29.12, 2018

До підприємців, які вже раніше заявили про підтримку Патрульної поліції Івано-Франківської області, у грудні долучилися ТОВ "Івано-Франківський хлібокомбінат", кав'ярня Thunder Espresso Bar та Starvin Coffee й магазин іграшок "ТОП-ТОП".

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області.

"Тонка синя лінія" – це соціальний рух, який прийшов до України зі Штатів. Там це символ місця поліції у суспільстві – тонка грань між законом і анархією. І водночас вияв поваги до тих полісменів, хто віддав своє життя, захищаючи закон. В Україні ініціативу започаткували восени 2017 року. Ініціаторами виступили поліцейські спільно із ветеранами АТО.

"Кожний громадянин, який підтримує патрульних та довіряє поліції, може висловити свою підтримку та вдячність за їх службу спеціальним символом – тонкою синьою лінією, розмістивши її на своєму автомобілі, будинку або навіть на одязі. Нам важливо бачити, що нас підтримують і цінують те, що ми робимо",  йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Нагадаємо, першим до соціального руху з підтримки поліції в Івано-Франківську долучився бар "Bechamel". Власник закладу Степан Феняк запропонував патрульним поліцейським співпрацю – розробив для копів комплексне меню "Шериф".

КУРС також писав, що відзнаку "Тонка синя лінія" отримав Юрій Чорний — власник магазину "Батерейка"

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: