fbpx

У Франківську до військкомату викликають понад 2700 призовників. СПИСОК

Суспільство 18:16, 23.04, 2018

Івано-Франківський міський військовий комісаріат оприлюднив список молодих чоловіків, які підлягають призову на строкову службу. Чоловіки, які потрапили до списку, мають негайно з'явитися до комісаріату.

Відповідно до Указу Президента України розпочато призов на строкову військову службу придатних за станом здоров'я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Призовники, яким надійшла повістка районного (міського) військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов'язані прибути в пункт і у строк, зазначені в повістці. У разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України.

"Повідомляємо про необхідність негайно, у добровільному порядку, прибути до Івано-Франківського міського військового комісаріату, що знаходиться за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 20, зазначеним у додатку особам",  йдеться у повідомленні військкомату.

Зазначається, що за ухилення від призову на строкову військову службу настає кримінальна відповідальність, передбачена ст. 335 Кримінального кодексу України.

 

 

Нагадаємо, на строкову службу з Прикарпаття мають призвати 450 осіб.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: