fbpx

У Франківську дрібні торговці просять зменшити плату за місце

Суспільство 15:03, 07.03, 2017

На громадських слуханнях обговорили зміни до положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території Івано-Франківська.

Змінами пропонується встановити денну оплату за розміщення об'єктів дрібнороздрібноі торгівлі у розмірі 1,5% від розміру мінімальноі заробітної плати, тобто 48 грн у день. За чинним положенням підприємці сплачують 3% від мінімальної заробітної плати – 96 гривень на день. 

Також новим положенням пропонується встановити 2,5% від мінімалки за розміщення об'єктів надання послуг у сфері розваг – 80 грн у день. Зараз підприємці платять 5% – 160 грн. Плата здійснюватиметься 22 дні в місяць.

Учасники ярмарків платитимуть 1,5% в день від розміру мінімальноі зарплати. За проведення тимчасової торгівлі та надання послуг у сфері розваг на свята плата за один день становитиме 100 грн у день. 

Присутні на слуханнях підприємці просили зменшити оплату за розміщення об'єктів дрібнороздрібної торгівлі до 1% в день, а за розміщення об'єктів надання у сфері розваг до 2% в день.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: