fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську двоє патрульних на дозвіллі змайстрували пісочницю для вихованців навчально-реабілітаційного центру. ФОТО

У Франківську двоє патрульних на дозвіллі змайстрували пісочницю для вихованців навчально-реабілітаційного центру. ФОТО

Суспільство 21:37, 12.08, 2016

Патрульні поліцейські з Івано-Франківська Антон Боєв та Олександра Бабецька у вільний від роботи час активні у волонтерстві.

Нещодавно вони завершили будівництво пісочниці для юних і особливих вихованців навчально-реабілітаційного центру, який працює в Івано-Франківську на вулиці Хоткевича. До цієї справи долучилися друзі та небайдужі, пише Галка.

"Хтось допоміг дошками безплатно, самі купили фарбу, подруга з-за кордону допомогла закупити фурнітуру, самі з друзями зробили, помалювали, розмалювали і відвезли. І вийшло – як в прислів’ї "з світу по нитці – бідному сорочка", – розповіла Олександра Бабецька.

У вересні, після канікул, патрульні хочуть завершити розмальовування пісочниці разом з вихованцями.

"Велике спасибі Антону Боєву та Олександру за умілі руки, Дмитру Банаху за транспорт та дужих хлопців для перевезення пісочниці, Ірині Турлай за фінансове сприяння, Денису Лук’яненку та дружині Каті за люб’язно надані інструменти, подвір’я та гостинність", – додала Бабецька.

Тепер волонтери мають намір провести в цьому ж центрі толоку, адже там ремонту і оновлення потребують інші вуличні споруди. Тож шукають команду охочих допомогти – або працею, або фінансовим ресурсом.

Також у цих патрульних є ідея будівництва спортивно-розважального майданчика для людей з обмеженими можливостями. Наразі шукають меценатів для його появи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: