fbpx

У Франківську громадські організації не можуть поділити між собою приміщення на вул. Січових Стрільців, 56

Суспільство 14:30, 05.05, 2016

5 травня в Івано-Франківську на засіданні комісії з питань надання в оренду нежитлових приміщень та приватизації об'єктів комунальної власності Івано-Франківська сварилися через приміщення на вул. Січових Стрільців, 56 (площа 40,9 кв. м).

Комісія вирішила дати це приміщення молодіжній комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. Проте ГО "Мами Прикарпаття" та Благодійний фонд Пантанасса обурилися. Вони прийшли на комісію, щоб запевнити: їм приміщення більш потрібне і вони просять владу звернути увагу на це, пише ГК.

Але представники комісії не захотіли повертатися до розгляду цього питання. Сказали, що вони пропонують їм інші (менші за площею приміщення). І як не переконували активісти у тому, що варто повернутися до розгляду їх питання, ані заступник міського голови Олексій Кайда, ані перший заступник міського голови Микола Вітенко не захотіли це зробити.

Більше на відео.

Врешті вирішили, що питання виноситься на виконком. І там, напевне, продовжать розгляд питання про таке бажане для кількох громадських організацій приміщення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: