fbpx

У Франківську іспанець після двох років пошуків знайшов свого собаку. ФОТО

Суспільство 12:12, 09.04, 2019

Пан Буено загубив свого собаку Чічі ще у 2017 році. Чоловік сумував без нього та, не втрачаючи надії, невпинно шукав свого чотирилапого друга.

Учорашній день, здавалося б, розпочався як зазвичай, та для пана Буено він обернувся справжнім дивом – він побачив жінку, котра вела поряд собаку, схожого на його Чічі! Пан Буено, наздогнавши громадянку з собакою, одразу ж впізнав у чотирилапому свого вірного товариша, інформує прес-служба патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Радісний чоловік розповів жінці про довгі й безрезультатні пошуки та сум через втрату свого песика. Але пильна громадянка не квапилася віддавати собаку й викликала патрульних, щоб з’ясувати правду. Жінка розповіла, що знайшла собаку та вирішила залишити її собі. Вона доглядала за песиком та піклувалася про нього, і її пригнічувала думка, що з песиком доведеться розлучитися.

Та пан Буено пред'явив охоронцям порядку відповідні документи, які підтверджують, що саме він є власником Чічі. Жінці довелося розпрощатися з чотирилапим, але пан Буено віддячив їй за турботу та розуміння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: