fbpx

У Франківську капітально ремонтують вулицю Військових Ветеранів. ФОТО

Суспільство 20:22, 25.06, 2018

Зараз активно триває капітальний ремонт на вул. Військових Ветеранів. Його тут не було понад 30 років, а сьогодні вже почались роботи з асфальтування проїжджої частини.

Перед асфальтуванням на вулиці повністю замінили мережі водогону та каналізації, крім того, облаштували дощівки, передає прес-служба МВК.

Аби не створювати незручностей з проїздом, асфальтування відбуватиметься в два етапи. Спочатку перекриють частину від вул. Галицької до ринку, потім – від ринку до Василіянок. Загальна довжина вул. Військових Ветеранів – 330 метрів. Рух на дорозі буде одностороннім: від Василіянок в напрямок Галицької.

"Насправді в місті є багато вулиць, які потребують капремонту. Всього одночасно зробити неможливо. Тому ремонтуємо спочатку ділянки найбільш занедбані і з найнасиченішим трафіком. Згадую цю вулицю до ремонту: дорожнього полотна майже не було і ямкові ремонти вже не вирішували проблему", – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Окрім нової дороги, на якій укладуть три шари асфальту, на вулиці облаштують тротуари зі сторони магазинів та парковку обабіч парку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: