fbpx

У Франківську керуючий справами облради напав на журналістів та автора інсталяції з Porto Franko Gogol Fest. ВІДЕО

Суспільство 20:11, 11.06, 2016

Керуючий справами Івано-Франківської обласної ради, депутат облради від "Свободи" Василь Скрипничук неадекватно відреагував на інсталяцію Юрія Бакая "Вапно" у холі Івано-Франківської ОДА та напав на журналістів ОДТРК "Карпати" й автора.

Інсталяція експонувалася в фойє обласної ради в рамках Porto Franko Gogol Fest.

Василь Скрипничук назвав інсталяцію "Вапно" – "тіпа інсталяцією" і, відповідаючи на питання митців, чи у нього є ідеї, побажав автору: "щоб таких, як вас, не було".

Дізнавшись, що організацію виставки погодило керівництво, Скрипничук зателефонував голові обласної ради Олександру Сичу.

"Тут якісь крокодили прийши, я під камерою говорю, ви говоріть менше, і кажуть, що ви дали дозвіл поставити якусь там палатку… у фойє, давайте я її виведу як керуючий справами… я не думаю".

Не отримавши схвальної відповіді, Скрипничук пообіцяв у понеділок заявити про те, що припиняє свою роботу в раді.

Далі Скрипничук обурився, що журналіст його не знає і просить представитись.

"Мене знає вся Україна… а Скрипничук прізвище пам'ятаєте?… Ви звідки, з Африки?"

Потім з криком "тобі що, у писок дати?" накинувся на журналіста ТРК "Карпати". Коли Юрій Бакай намагався відвести керуючого справами від журналіста, Скрипничук почав викручувати йому руку. Сутичку між чиновником та журналістами припинили нацгвардійці, яким також дісталось на "горіхи" від Скрипничука, бо, за його словами, "вони не були на фронті, а він був".

ВІДЕО: ОДТРК "Карпати".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: