fbpx

У Франківську комунальників зобов’язали частіше косити траву. ВІДЕО

Суспільство 07:18, 12.07, 2018

Рясні дощі сприяли швидкому росту трави. Як наслідок – підрядні організації в Івано-Франківську не справляються із покосами.

Траву постійно косять, запевняють у Департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою. Деякі ділянки уже косили по п'ять разів. Зокрема, в першу чергу упорядковують центральні сквери та парки. На прибудинкових територіях покоси здійснюють управителі житлового фонду, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Міський парк є взірцем ретельного покосу трави, запевняє його керівництво. Тут не допускають її густого заростання, що можна побачити навіть на світлинах відвідувачів.

Дуже часто мешканці нарікають на управителя житлового фонду, котрий не справляється зі своєю роботою. У комунальному департаменті запевняють, цю проблему можна легко вирішити. Мешканці мають право розірвати контракт із таким управителем.

Як косять траву представники ЖБК та ОСББ, фахівці комунального департаменту повсякчас перевіряють. Керівникам, на чиїх ділянках цей благоустрій занедбаний, вручили приписи.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: