fbpx

У Франківську новим керівником перинатального центру став Сергій Стефанко. ВИПРАВЛЕНО

Суспільство 09:00, 07.11, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків представив нового директора комунального некомерційного підприємства "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр". Ним став Сергій Стефанко.

Як писав КУРС, 30 жовтня міський голова Руслан Марцінків підписав розпорядження про проведення конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр". Документи на участь у конкурсі згідно з розпорядженням мера приймалися до 2 листопада.

Сьогодні під час оперативної наради міський голова представив керівника Сергія Стефанка.

1

До призначення Стефанко працював на посаді заступника головного лікаря Івано-Франківського клінічного пологового будинку, був депутатом міської ради попереднього скликання від ВО "Свобода".

Нагадаємо, 18 липня Івано-Франківська міська рада підтримала пропозицію міського голови "Про припинення діяльності Івано-Франківського міського клінічного пологового будинку шляхом його перетворення в комунальне некомерційне підприємство "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр". А Руслан Марцінків розкритикував чинне керівництво перинатального центру.

Тоді головний лікар міського перинатального центру Михайло Прудніков заявив, що критичне ставлення міського голови до роботи перинатального центру має просте пояснення: Руслан Марцінків начебто хоче призначити на посаду керівника свого кума, нинішнього заступника головного лікаря, колишнього депутата міськради від "Свободи" Сергія Стефанка.

P.S. Після публікацій у ЗМІ про призначення нового головлікаря Руслан Марцінків публічно заперечив кумівські стосунки з Сергієм Стефанком. При цьому півроку тому після заяв головлікаря Пруднікова він ніяк не коментував і не заперечував його звинувачення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: