fbpx

У Франківську лікарі безплатно консультують з проблем шкіри і зовнішності

Здоров'я 09:09, 20.10, 2018

Івано-Франківська клініка косметології в рамках соціального проекту раз на місяць влаштовує для містян безкоштовну консультацію консиліуму спеціалістів. Сьогодні відбудеться прийом лікарів.

Сьогодні з 15:00 до 19:00 в рамках соціальної програми "Цінуй життя" в клініці "БРАСС. Здорова шкіра" буде проводитись безкоштовна консультація лікарів. 

Щомісяця збирається консиліум усіх лікарів клініки, які безкоштовно консультують франківців. Приймають терапевт, дерматолог, трихолог, хірург, гінеколог, лікар УЗД, уролог, венеролог, ортопед-травматолог, косметолог, психолог. 

Для забезпечення анонімності консультація побудована так, що під час неї клієнт спілкується тільки з одним лікарем-координатором, який аналізує проблему, з якою клієнт звернувся, – і скеровує до лікаря вузької спеціалізації (всі лікарі в цей день є присутні в клініці і можуть надати консультацію з приводу проблеми). Таким чином, за один візит клієнт отримує консультацію декількох спеціалістів з приводу свого індивідуального випадку. При цьому клієнт спілкується з кожним лікарем окремо, тому немає фактору незручності, як у випадку, коли про проблему треба говорити одночасно групі лікарів.

Список проблем – від незрозумілих утворень на шкірі до поганих запахів, порушених пропорцій обличчя, вроджених вад, проблем зі зростом або відсутністю волосся, проблем із естетикою зубів, кистей рук, порушень естетики статевих органів. Повніший список проблем – за посиланням 

Зареєструватися можна за телефоном 0955857478.

Нагадаємо, клініка в рамках всеукраїнських заходів з профілактики та виявлення меланоми безкоштовно перевіряла родимки всім охочим. Виявили онкологію у молодих людей.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: