fbpx

У Франківську маршрутний автобус збив 66-річного чоловіка на переході

Суспільство 11:18, 22.05, 2019

21 травня сталися дві аварії, у яких водії наїхали на пішоходів. ДТП правоохоронці зафіксували в Івано-Франківську і Снятинському районі.

21 травня о 08:13 надійшло повідомлення, що в Івано-Франківську (мікрорайон "Пасічна") водій маршрутного автобуса № 25 вчинив наїзд на пішохода. 61-річний керманич на нерегульованому пішохідному переході збив 66-річного чоловіка. Потерпілого з місця події госпіталізували із закритим переломом ноги. Водій – тверезий, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Того ж дня о 10:56 до снятинських поліцейських надійшло повідомлення від медиків, що у смт. Заболотів сталася аварія, у якій травмувалася 49-річна жінка. Встановлено, що 23-річний водій автомобіля ВАЗ 210432 на пішохідному переході допустив наїзд на жінку. Після ДТП, коли медики госпіталізували потерпілу, водій залишив місце події. Його та автомобіль поліцейські виявили за місцем проживання у Косівському районі. Транспортний засіб правоохоронці вилучили, а у водія відібрано кров на вміст алкоголю. Результат – негативний. В результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та забою.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт строком до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: