fbpx

У Франківську мати-пиячка викрала свою 1,5-річну дитину

Суспільство 10:57, 13.06, 2018

Маленька дівчинка Катруся з Івано-Франківська, якій виповнилося лише трохи більш як півтора року, сьогодні у безпеці і оточена турботою. А напередодні дитину розшукували поліцейські.

Про зникнення дівчинки повідомила її бабуся, яка разом з другою дочкою нею наразі опікується. Її викрала матір, у якої ще раніше тимчасово вилучили дитину через постійну пиятику та недогляд за донькою, повідомили в Ювенальній превенції Прикарпаття.

Минулого тижня на засіданні комісія по захисту прав та інтересів дітей Івано-Франківської міськради прийняла рішення про доцільність позбавлення жінки батьківських прав. 

Як з’ясували працівники ювенальної превенції, добряче захмеліла 32-річна мешканка міста силоміць відібрала маленьку доньку у її бабусі. Дівчинка була без одягу, лише в підгузку. Куди жінка пішла з дитиною, було невідомо, адже постійного місця проживання вона не має. Зважаючи на такі обставини, ювенальні поліцейські передусім перевірили ймовірні адреси, за якими могла перебувати ця особа.

Вже за дві години горе-матір з дитиною знайшли в одному з сіл Тисменицького району, де проживає один з її знайомих, раніше судимий.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: