fbpx

У Франківську міськрада оголосила конкурс проектів та програм – призовий фонд 350 тис. гривень

Суспільство 16:13, 24.01, 2018

Міська рада Івано-Франківська оголосила черговий щорічний конкурс проектів та програм. Прийом проектних заявок триватиме з 1 лютого до 9 березня 2018 року.

Конкурс проводиться на умовах співфінансування проектів за формулою: 70% кошти міського бюджету + 30% кошти учасника конкурсу.

Визначено максимальні суми для фінансування проектів, а саме:

– у номінації проектів громадських та благодійних організацій для 1 заявника – 25 тис. грн;

– у номінації проектів громадських та благодійних організацій при закладах та установах культури міста для 1 заявника – 25 тис. грн;

– у номінації проектів громадських та благодійних організацій при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах для 1 заявника – 40 тис. грн;

– у номінації проектів ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, житлово-будівельних кооперативів міста для 1 заявника:

– для будинків поверховістю від 1 до 4 поверхів – 50 тис. грн;

– для будинків поверховістю від 5 і більше поверхів – 90 тис. грн;

– у номінації проектів громад сільських рад сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин для 1 заявника – 120 тис. грн.

"Запрошуємо ГО, ОСББ, ЖБК, БК, піклувальні ради при закладах освіти, заклади культури та приміські села до участі в щорічному Міському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства. Чекаємо на нові цікаві проекти", – зазначила секретар міської ради Оксана Савчук.

За більш детальною інформацією звертайтеся в Секретаріат Івано-Франківської міської ради – вул. Грушевського, 21, каб. 405, тел.: 55-64-99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: