fbpx

У Франківську моделей порночату посадили під домашній арешт

Суспільство 21:23, 10.11, 2016

Івано-Франківський міський суд задовольнив клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту щодо чотирьох жінок, яких підозрюють у виготовленні, збуті та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру.

Як повідомляв КУРС, у рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 310 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України в Івано-Франківську днями викрили онлайн-студію, де виготовляли відеопродукцію порнографічного характеру.

Організаторка та три співучасниці, зареєструвавшись в якості веб-моделей у мережі Інтернет на одному із сайтів, приймали замовлення від користувачів цього ресурсу в режимі "онлайн", виготовляли, розповсюджували та збували за своєї участі відеопродукцію порнографічного характеру.

Наразі всім чотирьом повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Івано-Франківської області. За таке правопорушення їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: