fbpx

У Франківську "Муніципальна Варта" склала протокол на магазин, який продав алкоголь 12-річній дівчинці. ФОТО

Суспільство 15:56, 24.11, 2018

До робочої групи з питань виявлення продажу алкоголю неповнолітнім надійшла скарга від мешканців будинку, в якому розміщений магазин "АВС".

Магазин знаходиться за адресою: вул. Кисілевської, 40/В, поблизу ЗШ №15. Про це повідомляється на сторінці у Фейсбуці "Тверезий Франківськ".

Представники робочої групи зафіксували факт продажу пляшки вина "Коктебель" дівчинці 12 років.

На місце події одразу ж викликали батька дитини та відібрали пояснення щодо інциденту. Дівчинка зізналася, що вона не перша, хто купує тут алкоголь. Її однокласники теж хизуються тим, що можуть в такому віці безперешкодно придбати спиртні напої.

Власник цього закладу за сумісництвом і продавець, що вчинив правопорушення, заперечив факт продажу алкоголю, виправдовуючись, що дитина сама зайшла за прилавок і взяла собі алкоголь.
З продавцем проведено профілактичну бесіду щодо відповідального продажу алкогольних напоїв з урахуванням норм чинного законодавства та обмежень до 18 років.

Представники КП "Муніципальна Варта" склали протокол за статтею 156 (2) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: