fbpx

У Франківську "Муніципальна варта" викрила двох псевдожебрачок. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 13:45, 16.11, 2018

"Муніципальна варта" забрала у двох шахрайок фіктивні довідки, за допомогою яких вони виманювали гроші в іванофранківців.

Під час патрулювання в центрі Івано-Франківська інспектори КП "Муніципальна варта" помітили осіб ромської національності, що займались жебракуванням.

Перша особа "працювала" по вулиці Дністровській. Демонструвала довірливим містянам медичну довідку "на свого хворого сина" і просила "допомоги на лікування". Друга "нещасна мати" намагалась "заробляти" біля Катедрального собору. Щоправда, вона так і не змогла пояснити, для кого і на що збирає кошти, повідомили у прес-службі "Муніципальної варти".

"Наші інспектори звернули увагу, що довідки написані російською мовою. Після більш детальної перевірки виявилось, що перша довідка видана Рахівською райлікарнею, а друга оформлена на бланку Рівненської дитячої лікарні. А тепер – увага! Прізвища лікарів, їх підписи і печатки на обох документах  однакові!"  йдеться в повідомленні.

Довідки було вилучено до з'ясування всіх обставин.

"Хоча і так зрозуміло  довідки фейкові! "Муніципальна варта" не припиняє боротьбу з подібними персонажами, що паразитують на довірливості і милосерді жителів нашого славного міста. Люди, будьте пильні, не довіряйте подібним шахраям!"  закликають у "Муніципальній варті".

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську горбата "бабуся-прохачка" перетворилася у здорову жінку

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: