fbpx

У Франківську "муніципали" просять не купувати сир і молоко із землі

Суспільство 09:44, 16.01, 2018

Керівник "Муніципальної варти" Івано-Франківська Богдан Кухарук закликав не купувати молоко і сир, які продають на вулицях міста із землі.

"Молоко розливають в домашніх умовах по пет-пляшках. Ці пляшки потрапляють до хати шляхом збирання у невідомих місцях. Дуже велика ймовірність підхопити захворювання, споживши таке молоко", – сказав Богдан Кухарук.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зазначив, що питання ще у людях, оскільки вони недавно були на Незалежності з перевіркою і робили зауваження жінці, яка продавала із землі молоко, то перехожі почали її ще й захищати. Мер додав, що треба створювати торгові місця, аби люди не торгували на землі, та проводити роботу, щоб люди переходили на ці місця.

"Тут питання відповідальності людей, які продають і які це купують. На Дністровській стоїть маршрутка, димить на той сир, молоко, і за кілька хвилин приїжджає мама з коляскою і купляє цей сир", – підсумував Кухарук.

Нагадаємо, раніше Марцінків пообіцяв боротися з вуличною торгівлею з тротуарів, а також облаштувати однотипні торгові місця біля ЦУМу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: