fbpx

У Франківську муніципали вперше вилучили товар у вуличних торговців. ФОТО

Суспільство 09:27, 17.08, 2018

16 серпня муніципальна інспекція з благоустрою спільно з працівниками поліції вперше вилучила товар у мешканців, які незаконно торгували.

Комунальники зазначають, що акція спрямована на вирішення проблеми стихійної торгівлі, яка перетворюється на незаконний бізнес, інформує прес-служба департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою.

"В Івано-Франківську є кілька місць, де зосередилася велика кількість продавців, які реалізують овочі та фрукти великими обсягами, без документів чи сертифікатів, що підтверджують якість товарів. Мова йде не про тих, хто вийшов продати продукцію з власного городу, а про так званих перекупників. Закупивши товар на центральних чи оптових ринках, вони того ж дня перепродають його на стихійних. Саме в таких продавців буде конфісковуватись товар", – йдеться у повідомленні.

Люди, які продають власну городину та молочні продукти, не постраждають, адже для них вже встановлено спеціальні павільйони, де можна буде торгувати безкоштовно. Один із таких павільйонів вже є на вул. Мазепи.

Комунальники обіцяють, що такі вилучення будуть проводитись регулярно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: