fbpx

Інвестора, який зводитиме будинок для військових прокурорів у Франківську, виберуть на конкурсі

Суспільство 11:15, 10.11, 2017

8 листопада Кабінет міністрів затвердив перелік земельних ділянок для будівництва службового житла для службовців військової прокуратури Західного регіону.

Один з будинків буде побудовано в Івано-Франківську на вул. Чорновола, 9 (кадастровий номер 2610100000:04:003:0173), пишуть "Наші гроші".

1

В пояснювальній записці вказано, що кошторисом Генпрокуратури кошти на будівництво житла для військової прокуратури Західного регіону не передбачені, а тому воно буде проведене за допомогою приватного інвестора. Його виберуть на конкурсі.

За даними розробників урядової постанови, в військових прокуратурах Західного району працює понад сто людей, більшість з них пройшли АТО.

З урядових документів відомо, що раніше Івано-Франківська ОДА затвердила військовим прокуратурам проект землеустрою щодо вказаної земельної ділянки. Урядову постанову міністерства погодили без зауважень.

Як писав КУРС, міська рада Івано-Франківська дала військовій прокуратурі дозвіл на розробку ДПТ для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Чорновола, 9.

2

За проектом військова прокуратура має спорудити шестиповерховий будинок на площі забудови 256 м кв. За чинним генпланом, це територія малоповерхової забудови, наразі там є нежитлові приміщення, суміжні будинки є пам’ятками архітектури. Частина ділянки знаходиться в межах червоних ліній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: