fbpx

У Франківську на Новий рік чоловік у громадському місці розпилив сльозоточивий газ

Суспільство 17:35, 02.01, 2017

Безпеку новорічного свята у центрі міста забезпечували працівники Муніципальної варти Івано-Франківська разом з Патрульною поліцією та Національною гвардією України.

Аби зменшити загрозу травмування, на територію Вічевого майдану муніципальні вартові не пропускали людей із алкоголем у скляних пляшках. Та незважаючи на це, багато франківчан ховали пляшки під одягом та проносили їх до ялинки, повідомили в Муніципальній варті. 

Також правоохоронці виявляли осіб, які підривали у натовпі петарди.

"Учасники Війни на сході України, які свого часу отримали контузії, а зараз працюють у Варті, проводили аргументовані профілактичні бесіди з ними. Після цього молоді люди добровільно віддавали свої вибухові запаси. Вони обіцяли, що надалі поважатимуть право громадян не бути оглушеними на вулицях мирного міста", – зазначають у Варті. 

"Також "Муніципальна варта" разом з патрульними поліцейськими припинила близько десятка бійок та конфліктів молодих людей у нетверезому стані. Під час однієї з них невідомий чоловік побризкав у натовп перцевим балончиком. Під сльозоточивий газ потрапили і нацгвардійці, і поліцейські, і один працівник "Муніципальної варти", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: