fbpx

У Франківську на перехресті Галицька – Целевича хочуть встановити світлофор за 770 тисяч гривень

Суспільство 17:59, 27.11, 2017

Управління транспорту та зв'язку Івано-Франківської міської ради оголосило тендер на встановлення світлофора на перехресті вул. Галицька – Целевича.

Очікувана вартість закупівлі  771 465 грн. Пропзиції на участь у тендері приймаються до 4 грудня, йдеться на сайті публічних закупівель РroZorro.

Відповідно до тендерної документації, світлофор на перехресті Галицької – Целевича має бути встановлений до 31 березня наступного року.

"В п'ятницю УТіЗ отримало експертний висновок, а сьогодні оголосили тендер на будівництво світлофорних об'єктів на перехресті вул. Галицька – Целевича в м. Івано-Франківську. Випереджаючи критику, зазначу, швидше оголосити не було можливості, об'єктивні причини. Принцип відкритості – основний принцип в роботі. Тому всіх охочих запрошуємо долучитись до участі у закупівлі. Також хочу повідомити, що завершуємо монтаж закладних для світлофорів на перехресті вул. Довженка – Сухомлинського (навпроти маг. "Заравшан"). Скоро буде змонтовано обладнання і запущено в тестовому режимі. Спільно з сільською радою с. Вовчинці плануємо завершити в 2017 році встановлення світлофора біля колишнього ТЦ "Бізон". Робимо місто безпечнішим", – написав у Фейсбуці начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак.

Нагадаємо, у серпні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків анонсував зміну схеми організації дорожнього руху на ділянці від Витвицького до Целевича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: