fbpx

У Франківську на проблемному переході запрацював світлофор

Суспільство 10:35, 16.02, 2018

Біля магазину “Заравшан”, що на вулиці Довженка в Івано-Франківську, після тестової перевірки увімкнули світлофор.

Нерегульований раніше перехід біля магазину "Заравшан", що на вулиці Довженка, був проблемним для пішоходів. Не всі водії пропускали людей. Плюс поруч розташовані автобусні зупинки, і пішоходи часто перебігали вулицю за кілька метрів від переходу. Відтак свфтлофор має розв'язати проблему і дисциплінувати усіх учасників дорожнього руху. 

"Така довгоочікувана подія для мешканців мікрорайону "БАМ" та Військового містечка – підключення світлофора. Варто зазначити, що розв’язка на цій ділянці руху є досить небезпечною і світлофор тут був просто необхідним. Три тижні він працював у тестовому режимі, щоб водії звикли до нововведення. І ось сьогодні світлофор повноцінно запрацював. Прохання до водіїв та пішоходів бути уважними",  поділився фото з інспекції світлофора мер Руслан Марцінків.

За його словами, наразі розробляється проектно-кошторисна документація на встановлення світлофорів на Калуському шосе, на вулицях Целевича, Набережній, Кармелюка.

Вже встановили світлофор на вулиці Надрічній (біля "Бізону"), який був закуплений спільно з Вовчинецькою сільською радою. Найближчим часом його введуть в експлуатацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: