fbpx

У Франківську на зупинках почали встановлювати таблиці з похвилинним графіком руху тролейбусів

Суспільство 13:38, 10.10, 2016

Комунальне підприємство "Електроавтотранс" розпочало встановлення на зупинках інформаційних таблиць, де графік руху тролейбусів зазначений у хвилинах.

Про це в соцмережі повідомив працівник КП "Електроавтотранс" ІФ" Максим Сич.  

"Те, про що мріяли мешканці Івано-Франківська, починає нарешті з'являтися на зупинках.
Поки приватні перевізники ретельно приховують графіки руху своїх маршрутів, КП "Електроавтотранс" ІФ, навпаки, поширює їх серед пасажирів, – повідомив комунальник.  Від сьогодні ми почали розміщення точних, похвилинних графіків руху тролейбусів. Не радянські інтервали "19-40 хв." між тролейбусами/автобусами на зупинках, а саме: інформаційні таблички, де вказано години та хвилини відправлення тролейбусів від зупинки, номер маршруту, його напрям руху і назва власне самої зупинки".

Передбачаючи зауваження франківців, посадовець погодився, що у таблички "простий дизайн". Але, вважає він, для перших кроків головне не дизайн, а інформаційне наповнення і сам факт появи таких табличок в нашому місті.

За словами Максима Сича, протягом наступних двох тижнів такі розклади з'являться на восьми основних зупинках найдовшого у всій Західній Україні тролейбусного маршруту №4.

На фото  зразок таблички із точним розкладом на зупинці "ЦШК" (ПАТ "Івано-Франківськцемент").

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: