fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • У Франківську на зустріч випускників зібралися стоматологи, які закінчили медуніверситет 30 років тому

У Франківську на зустріч випускників зібралися стоматологи, які закінчили медуніверситет 30 років тому

Здоров'я 16:57, 28.08, 2017

В Івано-Франківському національному медичному університеті відбулася зустріч випускників Івано-Франківського державного медичного інституту 1987 року випуску. Десятки медиків з усієї України та з-за кордону з’їхалися до рідного вишу, щоб побачити однокурсників.

Учасникам зустрічі показали презентацію про сьогодення медичного вишу. Про життя університету розповів ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко, інформує прес-служба ІФНМУ.

"Дуже приємно, що з усіх куточків України до нас приїжджають наші випускники, цей випуск можна поставити у приклад іншим, бо вони дуже організовано зібралися, – говорить ректор Микола Рожко. – Коли ми були студентами, вчилися всього п’ять років, і здавалося, що це вічність, що це ніколи не закінчиться. А тепер пройшло стільки років, і не за горами той час, коли і нас називатимуть ветеранами. Тому треба цінувати кожен день, цінувати спогади і триматися купи. Що більше проходить часу, то більше хочеться повернутися у стіни рідного університету і побачити рідних людей".

"Я дуже люблю свій університет, шаную його та бажаю, щоб він завжди процвітав, – говорить Лариса Самсонюк, лікар-стоматолог санаторію "Червона Калина", що на Рівненщині, яка повернулася до Івано-Франківська вперше за 30 років. – Дуже дякую за чудову зустріч, яку нам організували. Я в захваті від того, як нині виглядає університет, його корпуси, аудиторії. Я в захваті від ректора, якого пам’ятаю ще студентом. Я в захваті від Івано-Франківська, місто справді розквітло. І я дуже щаслива, що сьогодні так багато приїхало моїх однокурсників".

"Важко повірити, що пройшло вже тридцять років, – говорить випускник 1987 року, а нині головний лікар міської стоматологічної поліклініки Михайло Семенів. – Приємно відзначити, що всі наші однокурсники працюють за фахом, кілька людей працюють стоматологами у США, Великобританії, один наш однокурсник в Житомирі має свою приватну клініку з десятьма філіалами, приватні заклади мають хлопці у Львові, Ужгороді. Тож можна сказати, що Івано-Франківський медичний інститут заклав дуже хорошу базу і дав поштовх до праці. Ми згадаємо сьогодні тих, кого вже немає з нами, згадаємо свої студентські роки, розповімо про своїх дітей, про свої успіхи. Ці зустрічі – дуже важлива справа".

Нагадаємо, минулого тижня в ІФНМУ відбулася зустріч випускників Івано-Франківського державного медичного інституту 1982 року випуску

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: